Лидерът на Възраждане  получи наказание забележка за думи по адрес на

...
Лидерът на Възраждане  получи наказание забележка за думи по адрес на
Коментари Харесай

Костадинов нарече Тагарев мазно петно, наказаха го със забележка

Лидерът на " Възраждане "   получи наказване " забележка "  за думи по адрес на министъра на защитата, който беше изслушан в Народното събрание за визитата му в Съединени американски щати. 

В отношение след чуването на министъра, Костадинов сподели, че Тагарев ще бъде " мазно леке върху записка под линия "  в историята.

Заместник-председателят на Народното събрание Никола Минчев, управляващ съвещанието, наказа със " забележка "  Костадинов за потреблението на думи към министъра като " лицето Тагарев " и " мазно леке ", както и за обръщението към сътрудник депутат: " по-високо, че не се вижда ". Минчев означи, че наказването може да бъде оспорено пред председателския съвет на Народното събрание. 

Явор Божанков ( " Продължаваме промяната - Демократична България " ) разяснява, че Минчев е трябвало да отнеме думата на водача на " Възраждане ". Божанков сподели, че от " Възраждане "  е " ламер "  (lamer) и изясни, че на жаргона на виртуалното пространство " ламер "  се отнася за този, който не знае защо приказва. " Във виртуалното пространство, в случай че ламерът е оня, който в ъгъла чака някой да мине и да го простреля в компютърните игри в тил, е един същински парламентарен ламер ", сподели Божанков, представен от Българска телеграфна агенция. 

На подвиквания от народни представители от залата, които желаеха наказване и за Божанков, Никола Минчев сподели, че няма да има санкции. 

Цончо Ганев ( " Възраждане " ) уточни, че е хубаво разпоредбите да се отнасят за всички. Лицето Божанков не се отличава по никакъв метод от всички други народни представители, добави той. На собствен ред Ганев сподели, че лицето Божанков е " просто розово пони ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР